Volg je hart, voel en bevrijd jouw je eigen kracht zodat je vol  en vrij kunt leven.

Jouw missie in dit leven ligt al voor je vast, en het is volledig de bedoeling dat jij je eigen geluk vindt. Het enige wat je hoeft te doen om daar te komen is naar je hart te luisteren. In deze workshops ligt daar volledig de focus op.

We dragen allemaal angst, verdriet en onzekerheid bij ons die ons ervan weerhouden om volledig onszelf te zijn, ons hart te volgen en te doen wat we echt willen. Daardoor verliezen we het contact met onszelf. Deze avond laat je ervaren hoe is om dat vertrouwen weer te voelen en te ervaren hoe makkelijk contact maken dan is.

Ik organiseer deze avonden om:
• Je te laten voelen hoe liefde voor jou klopt
• Je mindset te veranderen en te voelen ‘JA, IK KAN HET!’
• Je vertrouwen in jezelf en in anderen verder uit te bouwen
• Je grenzen nog duidelijk te voelen en aan te geven
• Makkelijker uit te spreken wat je verlangens en je dromen zijn
• Meer van jezelf te leren houden.

Voor wie?
Voor mensen die in persoonlijke ontwikkeling de volgende stap willen zetten. De avond is toegankelijk voor iedereen die in staat is om duidelijk zijn eigen grenzen aan te geven en de verantwoordelijkheid te dragen voor wat er eventueel in je geraakt wordt. Als je niet zeker weet of je deze workshop iets voor jou is, neem dan even contact met me op.

Praktische gegevens:
• Inloop vanaf 19.00 en start 19.30.
• Einde workshop om 22.30 uur
• Deelname is 20 euro
• Er is ruimte voor 22 deelnemers

De locatie is nog niet definitief, maar de workshop zal plaatsvinden in Weesp of directe omgeving. Je kunt op de avond zelf pinnen of contant betalen. Het is een open space avond, wat inhoud dat het programma van de avond niet vaststaat, maar dat we kijken naar wat er ontstaat en waar er behoefte aan is. Ik zal zelf de avond inleiden in de cirkel, daarna zullen we een half uurtje dansen om te landen, jezelf te voelen en elkaar te ‘zien’. Ik heb zelf genoeg ervaring om ter plekke een oefening te bedenken die past bij een vraagstuk, en uiteraard is jullie eigen inbreng daarin ook zeer welkom.

Als er oefeningen zonder kleding plaatsvinden, dan zal dat alleen plaatsvinden als iedereen zich daar volkomen veilig bij voelt.  Je hebt altijd de keuze om daar wel of niet aan mee te doen. In alle gevallen ben je vrij om iets aan te houden. In geen geval zal er sprake zijn van seksueel getinte oefeningen of interacties.

Opgeven voor het fundament kan door een mailtje te sturen aan: deverbindingsfabriek@gmail.com of door jezelf in het  evenement op mijn facebookpagina op aanwezig te zetten. Als je nog een vraag hebt mag je me altijd bellen.