• Wie ben ik?
  • Wat betekent liefde voor mij?
  • Hoe wil ik met mensen omgaan?
  • Wat wil ik doen met mijn talent?
  • Waar wordt ik blij van?
  • Waar groei ik van?

Zomaar een aantal vragen waar je in deze workshop visionboard maken antwoorden op kunt vinden. Woorden zijn soms lastig te vinden, maar beelden roepen direct een gevoel op en zijn daardoor makkelijker om over te brengen wat je voelt. Met het samenvoegen van die beelden kun je voor jezelf een prachtig landschap creƫren waarin jij jezelf kunt neerzetten zoals je echt ben, als reminder aan jezelf en aan iedereen die meer wil weten over jouw doelen. Daarmee heb je een prachtige tool om te laten zien hoe jij zou willen dat de wereld jou zou zien.

Met deze vraag als input begeleid ik je graag om jou te helpen je eigen visionboard te creĆ«ren. Elke keer ben ik weer verrast over de resultaten en hoe overduidelijk zo’n visionboard je een antwoord kan geven over wie je bent en wat je te doen hebt. Wil je een keer aansluiten en ervaren wat het voor jou kan doen? Ik geef de volgend workshop op: vrijdag 26 augustus, 14.00 – 17.00 uur.

Praktisch

De kosten zijn 20 euro, dat kun je contant meenemen en je kunt ook bij mij pinnen. Ik geef de workshop bij mij thuis in een klein groepje van maximaal 4 deelnemers. Voor alle materialen en iets lekkers bij de thee wordt gezorgd. Mocht je meer willen weten, dan mag je altijd contact met me opnemen. Als voorbeeld en inspiratie: mijn eigen visionboard. Hangt er inmiddels een jaar of vier en klopt nog steeds volledig voor me.

workshop visionboard