Wil jij echt volledig je hart volgen? Wil jij het aangaan om volledig te doen wat je te doen hebt en je daarin volledig te laten sturen door liefde?

Leren luisteren naar je intuïtie is vooral een proces van loslaten.  Loslaten van alles wat je nu nog tegenhoudt om de stem van je intuïtie te horen. Wat jij te doen hebt heeft jouw ziel al voor jou bepaald voordat je naar deze aarde kwam. En alles wat je tot nu toe hebt gedaan in je leven heb je gedaan omdat dat bijdraagt aan de kennis die je nodig hebt om jouw missie, jouw talent, volledig te leven. Ik help je om erop te vertrouwen dat alles dat er op je pad komt er is om je iets te leren. En dat je nieuwsgierig mag zijn naar wat dat je brengt als je erdoor bent.

Liefde is de bron waar vanuit ook jij je ding doet en wil doen, en als jij vanuit liefde je volledige talent wil delen met anderen, dan kun je dat alleen maar doen als je zelf ook volledig vanuit liefde kunt leven. En je eigen liefdesleven ‘op orde krijgen’, is daar dan de weg voor. En ook gelijk de moeilijkste weg die er is. Maar ook de weg die jou vanzelf laat zien wat jij nog mag loslaten, mag ontdekken of nog mag leren.  Als je durft los te laten wat of wie er niet meer bij je past, dan zul je vanzelf de mensen aantrekken bij wie het wel klopt.

Welke les heb jij te leren?

Zelf heb ik de ervaring dat toen mijn liefdesleven op zijn plek viel (na twee jaar wachten) ik ook in mijn werk heel duidelijk kon zien wat er voor mij de bedoeling is en hoe ik dat praktisch kon vertalen. Ik heb vele diepe dalen gekend in die twee jaar, maar heb ook gemerkt dat bij mij alles kwam op het moment dat ik er klaar voor was. Geduld leren hebben was mijn les. En mijn waarheid ontdekken in liefde deed me realiseerde dat ik daarvoor mezelf te leren had om geduld te leren hebben; door op hen te leren wachten en dat wachten leuk te maken voor mezelf. Ik heb nooit getwijfeld aan die keuze. En als jij jouw waarheid tegenkomt, de vorm van liefde die volledig bij jou past, dan zal ook jij het zeker weten, dat dit is hoe je het wil.

Praktisch

Voorlopig geef ik mijn ‘soldier of love’ coaching alleen nog in 1 op 1 trajecten. Er komt wellicht ook een andere vorm aan, maar die laat nog even op zich wachten. Het tarief voor mijn ‘soldier of love’ coaching is 95 euro per uur, inclusief BTW. Uiteraard ontvang je daarvoor een factuur.

Volledig werken en leven vanuit liefde en vanuit overvloed.