• Wil jij echt volledig je hart volgen?
  • Wil jij alles aangaan en loslaten wat niet echt van jou is?
  • Wil jij volledig gaan doen wat je te doen hebt
  • Wil jij je volledig te laten sturen door liefde?
  • Wil jij door je nulpunt heen?

Als soldier of love beloof jij jezelf om je niet meer door angst te laten leiden, maar je volledig door liefde te laten sturen. Wat jij te doen hebt heeft jouw ziel al voor jou bepaald voordat je naar deze aarde kwam. En alles wat je tot nu toe hebt geleerd heb je nodig om jouw missie, jouw talent, volledig te leven. Met mijn Soldier of Love programma help ik jou tot jij het punt hebt bereikt waarop jouw persoonlijke leerproces de inspiratie wordt voor anderen. Het punt waarop je jouw diepste trauma’s hebt geheeld en je volledig vanuit liefde kunt leven.

Liefde en geld; waar mag jij jezelf van helen?

In mijn soldier of love programma begeleid ik jou om jouw relatie met liefde en jouw relatie met geld volledig onder de loup te nemen. Waar jij  het meest bang voor bent dat mag je laten gebeuren om jezelf te leren dat je er niet bang meer voor hoeft te zijn. Geld en liefde heb je alletwee nodig om te leven en om je dingen te doen, en tegelijkertijd zijn dat de elementen die angst in ons leven hebben gebracht. En zowel geld en liefde kan pas in volledige vrijheid en overvloed naar jouw toestromen als je zelf je relatie met geld en liefde hebt geheeld. Dan kan het speels worden en een  experiment om te voelen hoe het zonder is. Als je je ermee kunt spelen, als je dat geleerd hebt, dan komt het altijd naar je toe en heb je jouw overvloedspunt bereikt.

Praktisch

Ik geef mijn ‘soldier of love’ coaching alleen in 1 op 1 trajecten. Volledig ‘JA’ zeggen tegen dit programma betekent dat ik je gedurende de duur van jouw traject begeleid om persoonlijke jouw overvloed in liefde en geld te laten ontstaan. De kosten daarvoor zijn 200 euro ex BTW per maand.  Voor dat bedrag hebben we maandelijks een gesprek van twee uur. Aanvullend mag je me tussendoor altijd benaderen voor vragen of dingen waar je tegenaan loopt. Ik reken daar geen extra kosten voor. Als geld een probleem is kun je altijd contact met me opnemen. De duur van het traject is volledig afhankelijk van hoever jij bent in je persoonlijke ontwikkeling.

Ben je bereid dit aan te gaan?

Voorafgaand vind een uitgebreid intakegesprek van twee uur plaats waarin we samen gaan ‘voelen’ of dit echt is wat je wilt en aankunt. In dit gesprek geef ik je ook een indicatie van hoe lang ik denk dat jouw traject duurt, zodat je een beetje weet waar je aan toe bent. Als we hier alletwee een ‘ja’ bij voelen, dan is mijn vervolgvraag aan jou om die belofte voor jezelf vast te leggen, dat mag in een brief, een moodboard of elke andere  vorm die voor jou passend is. Daarna gaan we van start.  Neem even contact op als je interesse hebt, dan kan ik je vragen beantwoorden en kunnen we een afspraak plannen!

Volledig werken en leven vanuit een overvloed aan liefde.