• Wil jij echt volledig je hart volgen?
  • Wil jij de balans in je mannelijke en je vrouwelijke energie herstellen?
  • Wil jij alles aangaan en loslaten wat niet echt van jou is?
  • Wil jij volledig gaan doen wat je te doen hebt
  • Wil jij je volledig te laten sturen door liefde?
  • Wil jij niet meer bang zijn om geen geld meer te hebben?

Als soldier of love beloof jij jezelf om je niet meer door angst te laten leiden, maar je volledig door liefde te laten sturen. Wat jij te doen hebt heeft jouw ziel al voor jou bepaald voordat je naar deze aarde kwam. En alles wat je tot nu toe hebt geleerd heb je nodig om jouw missie, jouw talent, volledig te leven. Met mijn Soldier of Love programma blijf ik naast je staan tot jij het punt hebt bereikt waarop jouw persoonlijke leerproces de inspiratie wordt voor anderen en je zo succesvol ondernemer bent. Het punt waarop je jouw diepste trauma’s hebt geheeld en je volledig vanuit liefde kunt leven en werken.

Liefde en geld; waar mag jij jezelf van helen?

In mijn soldier of love programma begeleid ik jou om jouw relatie met liefde en jouw relatie met geld volledig onder de loep te nemen. Waar jij  het meest bang voor bent dat mag je laten gebeuren om jezelf te leren dat je er niet bang meer voor hoeft te zijn. Geld en liefde heb je alletwee nodig om te leven en om je dingen te doen, en tegelijkertijd zijn dat vaak de elementen die angst in ons leven hebben gebracht. En zowel geld en liefde kan pas in volledige vrijheid en overvloed naar jouw toestromen als je zelf je relatie met geld en liefde hebt geheeld. Dan kan het speels worden en een  experiment om te voelen hoe het zonder is. Als je ermee kunt spelen dan komt er ruimte in en dan mag die ruimte zich vullen met liefde en overvloed.

Praktisch

Ik geef mijn ‘soldier of love’ coaching alleen in 1 op 1 trajecten. Volledig ‘JA’ zeggen tegen dit programma betekent dat ik je begeleid om jouw overvloed in liefde en geld te laten ontstaan.  Dat traject bestaat uit een maandelijks een gesprek van max twee uur waarin ik met je meevoel wat er bij jou speelt en hoe je daarin kunt ontspannen. Aanvullend mag je me tussendoor altijd benaderen voor vragen of dingen waar je tegenaan loopt. Ook is er een aantal keer in de maand een ontmoetingsavond waarin je anders Soldiers of Love kunt onmoeten we elkaar als klankbord kunnen gebruiken. De duur van jouw traject zal voornamelijk van jouw eigen proces afhangen. Gevoelsmatig ga ik ervan uit dat dit een traject voor de duur van een jaar zal zijn, maar dat zal de praktijk moeten bewijzen, ik kan je daar geen garanties in geven.

Geld

Ik heb genoeg vertrouwen in mijn eigen kunnen en in de kracht van liefde om jou die begeleiding ‘gratis’ te kunnen geven. Ik vraag er van jou als kandidaat geen geld voor. Wel vraag ik er een aantal andere dingen voor terug. En de eerste is dat je gaat schrijven over jouw proces en over wat jouw eigen trauma’s zijn. Die blogs ga je vervolgens deleen via de site van Soldier of Love. Op die manier bouwen we een enorme database op van verschillende trajecten in traumaheling. De tweede bereidheid die ik van je vraag is om jouw kennis, ervaring en kunde over volledig je talent leven te delen met een ‘sponsor’. Die sponsor kan een bedrijf zijn, een onderneming of een persoon die gelooft in het werk wat wij als Soldaten van de Liefde te doen hebben en die bereid is om jouw traject gedurende één jaar te betalen. Hoe en hoe vaak je daar vorm aan geeft, of je workshops gaat geven, een lezing geeft, of dat je één op één gesprekken gaat voeren met mensen is iets wat jij met jouw sponsor mag bepalen. Meer weten over hoe je als sponsor kunt helpen?

Ben je bereid dit aan te gaan?

Het is mijn garantie aan jou dat ik je tot het einde begeleid en dat ik dienstbaar zal zijn aan waar jouw proces om vraagt. Als jij hier een volledige “ja” bij voelt dan ga ik graag een uitgebreid intakegesprek met je aan waarin we samen gaan ‘voelen’ of dit echt is wat je wilt en aankunt. Daarna is mijn vervolgvraag aan jou om jouw belofte aan de liefde voor jezelf vast te leggen in een brief. Met als voorwaarde dat je erin opneemt dat je bereid bent om afstand te doen van alles wat niet bij jou past en wat je tegenhoudt om volledig jouw talent te leven. Die brief wordt vervolgens jouw visitekaartje richting potentiele sponsors om jou te willen helpen, en is dus een zeer waardevol document om te schrijven!

Geraakt of heb je nog vragen? Neem even contact op!

Soldier of Love

Volledig werken en leven vanuit een overvloed aan liefde.