Wil jij echt volledig je hart volgen? Wil jij het aangaan om volledig te doen wat je te doen hebt en je daarin volledig te laten sturen door liefde? Wil jij door je nulpunt heen?

Als soldier of love beloof jij jezelf om je niet meer meer door angst te laten leiden, maar je volledig door liefde en je intuïtie te laten sturen. Leren luisteren naar je intuïtie is vooral een proces van loslaten. Loslaten van alles wat je nu nog tegenhoudt om de stem van je intuïtie te horen. Wat jij te doen hebt heeft jouw ziel al voor jou bepaald voordat je naar deze aarde kwam. En alles wat je tot nu toe hebt gedaan in je leven heb je gedaan omdat dat bijdraagt aan de kennis die je nodig hebt om jouw missie, jouw talent, volledig te leven. Ik help je om erop te vertrouwen dat alles dat er op je pad komt er is om je iets te leren. En dat je nieuwsgierigheid daar de grootste drijfveer in is.

Liefde is de bron waar vanuit ook jij je ding doet en wil doen, en als jij vanuit liefde je volledige talent wil delen met anderen, dan kun je dat alleen maar doen als je zelf ook volledig vanuit liefde kunt leven.  Liefde is een enorme spiegel die je alles laat zien wat er niet echt van jou is, wat je nog mag loslaten, mag ontdekken of nog mag leren. De mensen die je daarvoor nodig hebt zullen vanzelf op je pad komen.

Welke les heb jij te leren?

Datgene waar je het meest bang voor bent dat mag je laten gebeuren en je zult vanzelf ontdekken wat dat voor jou is. Niet om het voor de rest van je leven te verliezen, maar om jezelf te leren dat je er niet meer bang voor hoeft te zijn als het gebeurd. Zodat je het daarna nooit meer mee hoeft te maken. Leren geduld te hebben, zowel in liefde als in geld was de grote les die ik te leren had. Ik heb vele diepe dalen gekend vanaf het moment dat ik besloot om echt alleen maar te doen wat goed voelde, maar ik heb ook gemerkt dat alles kwam op het moment dat ik er klaar voor was en ik het aankon. Mijn waarheid ontdekken in liefde deed me er volledig voor kiezen en deed me alles wat ik daarin tegen kwam elke keer weer als les en als experiment te zien. Het heeft me alles geleerd wat ik nodig heb. En ik heb nooit getwijfeld aan die keuze, hoe zwaar het soms ook was.

Praktisch

Voorlopig geef ik mijn ‘soldier of love’ coaching alleen nog in 1 op 1 trajecten. Volledig ‘JA’ zeggen tegen dit programma betekent dat ik je gedurende zeven maanden (als uitgangspunt) begeleid om persoonlijke jouw overvloed te vinden. De kosten daarvoor zijn 200 euro ex BTW per maand, voor zolang als nodig is. Als geld een probleem is kun je altijd contact met me opnemen, ik vind het veel belangrijker dat jij volledig “JA” durft te zeggen tegen jouw eigen overvloed vinden dan dat dat ik er rijk van wordt.

Voorafgaand vind een uitgebreid intakegesprek plaats waarin we samen gaan ‘voelen’ of dit echt is wat je wilt. Als jij er ‘ja’ tegen wilt zeggen en ik merk dat je er klaar voor bent,  dan gaan we van start.  Neem even contact op als je interesse hebt, dan kan ik je vragen beantwoorden en kunnen we een afspraak plannen!

Volledig werken en leven vanuit liefde en vanuit overvloed.