Volg je hart! Het klinkt zo mooi, maar voor velen lijkt het ook heel erg eng. Je kunt zoveel verliezen en er lijken zoveel beren op de weg die jou er misschien wel van weerhouden om die stap te zetten. Hoe ga je daarmee om?

Stel jouw vraag

Tijdens deze praatavond gaan we in op alles wat je tegenkomt als je die weg hebt gekozen of wilt kiezen. Hoe ga je om met alles wat je eng vind en wat je er nog van weerhoudt om de volgende stap te zetten. Welke zekerheden durf je nog niet los te laten en hoeveel vertrouwen heb jij in jouw pad en in jouw weten dat het goedkomt? Of het voor jou nu gaat om je hart volgen in werk, in relaties of beide, de dingen die we erin tegenkomen zijn voor iedereen gelijk. De avond wordt gevuld met oefeningen, met gesprekken en er is volop ruimte om van elkaar te leren en elkaar te helpen.

Mijn eigen verhaal

Ik heb zelf de stap gezet om te leren me in liefde en werk volledig te laten sturen door mijn intuïtie. Het is geen gemakkelijk proces geweest, maar ik heb er zoveel liefde voor terug gekregen, zowel persoonlijk als in het werk wat ik mag doen. Naast de oefeningen en vragen vertel ik er graag meer over tijdens deze avond.

De avond wordt geleid door mij (Petra Feddema) en zal plaatsvinden in Weesp of in Bussum (afhankelijk van het aantal deelnemers). Exacte locatie volgt per avond. De kosten voor deelname zijn 15 euro. Die kun je contant of met pin afrekenen. Je kunt je definitief aanmelden door een mailtje te sturen met je aanmelding of jezelf op aanwezig te zetten in het evenement op mijn facebookpagina.

praatavond volg je hart!