De Verbindingsfabriek

Volg je hart in intimiteit, relaties en werk

Petra Feddema

Ik over mij:

Als life purpose coach ligt mijn kracht in conceptontwikkeling aan de ene kant en in talentontwikkeling aan de andere kant. Het proces van een baan kwijtraken en van daaruit gaan zoeken naar ‘wat wil ik nou echt?’ heb ik zelf doorlopen. Van baanloos en energieloos naar ergens die eerste stap zetten en beginnen om mijn drive om te zetten in concrete acties. Wat een verschil met waar ik nu ben! Ik heb een doel waar ik steeds verder aan kan werken. De stappen liggen er al, ik hoef ze alleen maar te nemen, één voor één. De reis is het doel en ook in de diepe dalen waar dit proces me doorheen voert is de mooiste reis die ik ooit zal maken.

Met wat ik schrijf en met wat ik doe wil ik jou inspireren om ook je eigen pad te durven kiezen, of je nou startende ondernemer, werknemer of werkgever bent. We zijn allemaal uniek en er zijn er vele aspecten die jou onderscheiden van een ander. Allemaal zijn we het meest succesvol als we kunnen doen waar we goed en als we daarin de verbinding kunnen maken met een ander. Met dit als uitgangspunt help ik jou om vertrouwen te kweken in jouw missie, jouw unieke concept te creëren en dit onder de aandacht te brengen.

Mijn kennis over persoonlijke ontwikkeling heb ik opgedaan binnen veel verschillende gebieden, waarvan tantra voor mij de belangrijkste is. Je talent heeft immers zoveel te maken met volledig jezelf mogen zijn en op de manier die bij jou past de verbinding te maken met anderen. Dat is waar tantra voor mij over gaat.

Anderen over mij:

Pieter:

Mijn batterij was leeg en zelf kreeg ik hem niet meer opgeladen. Inmiddels brandt het licht weer volop en daar heeft Petra mij op een fijne  manier bij geholpen. In enkele sessies van 3 uur liet ze me inzien hoe ik weer plezier aan mijn werk kan ontlenen ook als het anders loopt dan verwacht.

Ik ontdekte met haar hoe collega’s me het plezier ontnamen met hun gedrag. Ze doen op zich niets verkeerd maar in mij triggert het een gevoel van moedeloosheid: “zo gaat het nooit lukken” . Petra stelde voor om eens een afspraak te maken met de collega’s buiten het werk en te bespreken wat het met me doet. Het werkt en samen met hen knok ik nu voor hetzelfde doel in plaats van tegen elkaar.

Hoe Petra dat doet? Door te verbinden en zich bloot te geven. We praten na de massage en dat blijkt voor mij essentieel. Letterlijk samen bloot zorgt dan voor een ontwapening die de ruimte geeft om eerlijk over diepe gevoelens te praten zonder dat ze mooi verpakt hoeven te worden. De gesprekken met Petra zijn anders dan mij andere tantra-sessies. Ze verbindt haar harde communicatie-kant en haar zachte tantra-kant en komt daardoor tot concrete adviezen op basis van gevoel waarmee ik, als beta-man, mijn energie weer terugvond. Door de hulp van Petra kan ik weer stralen en werken aan mijn droom.

Renate:
Door een goed en helder coach gesprek met Petra Feddema bij De Verbindingsfabriek kwam ineens contactclown naar voren en nu,  twee jaar later, ben ik de opleiding aan het doen!

Katja:
Petra is een zeer goede en betrokken luisteraar! Het is heel fijn om van gedachten te wisselen en te oefenen met iemand die zo ‘openstaat’ voor en betrokkenheid toont bij de ander! Met aandacht voor mij als persoon. Wat past bij mij? Hoe pak ik dit het beste aan? Daarnaast had ze ook nog vele handige tips voor op website en social media waar ik de komende periode druk mee aan de slag zal zijn. Het effect van het gesprek was er één van rust, kalmte én vertrouwen in mijn eigen kunnen…

Judith:
Het voelt zo goed nu mijn website een vorm heeft! Ben echt heel blij en heb weer een beetje overzicht erbij.

Anonieme deelnemer vierhandsmassage:
Wat was het bijzonder. Heel de weg met een mega smile op m’n gezicht rondgereden. Zoveel energie, liefde en fijne aanrakingen. Echt heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Voelde mega vertrouwd en enorm op elkaar ingespeeld. Kan volgens mij de hele mail vol typen met superlatieven. opelijk komt het nog een keer tot een ontmoeting, massage of iets anders wat zich mag aandienen. Dit was zo bijzonder en zo intens. De energie bij jullie was ook zo goed voelbaar. Hemels.

Anonieme deelnemer workshop:
De workshop die ik bij Petra volg voelen als een bevrijdende reis. Ben benieuwd naar de volgende etappe.

Anonieme deelnemer aan een workshop:
Wat een mooie ervaring is dat geweest. Mijn hart is er nog steeds vol van. Ik geniet nog volop na. Dankjewel! Liefs,

Bianca:
Ik wil je even bedanken. Voor die fantastische warme hand die je mij een paar weken geleden aangereikt hebt. Dit was echt precies wat ik nodig had. Even met het zicht de juiste richting op.

Rob:
Petra heeft onlangs op mijn verzoek mijn Linkedin profiel kritisch nagelopen. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van haar feedback. In heldere taal schreef ze me wat haar beviel aan mijn profiel, en ook waar ze verbeterkansen zag. Creatief, to-the-point en persoonlijk, zo heb ik haar werk ervaren. Mijn profiel is er écht beter en effectiever van geworden.

Titia
“De workshop `start met bloggen’ die Petra geeft is een feestje. Ze leert op een rustige en vriendelijke manier aan hoe een eigen blog-website te maken. Daarbij houdt ze rekening met het tempo van de ander en komt ze met aanvullende suggesties. Zo ontstaat een heel prettige en ontspannen sfeer van ‘samen werken aan de keukentafel’. Het maakt mij enthousiast en nieuwsgierig naar andere workshops die Petra aan biedt.

Marijke
Stap voor stap nam Petra ons mee door het opbouw proces van je verhaal delen op een digitale manier, en werden we allemaal geïnspireerd door de creatieve mogelijkheden. Dank je voor de training en nuttige tips!

Tiziana
Zij heeft op een ongecompliceerde manier mij de weg laten zien waar ik als “non-diginerd” in de cyberwereld een eigen website kan creëren en een blog kan maken. Haar tips & tricks hebben mij ieder geval enthousiast gemaakt om hiermee verder te stoeien.

 

Petra Feddema

Wil je nog meer over mij weten?
Je kunt mijn CV downloaden: CV Petra Feddema

1 reactie

  1. Ben je op zoek naar iemand die je helpt bij het bouwen van je eigen website en de stappen die daar voor nodig zijn dan ben je bij Petra aan het goede adres. Op een rustige, heldere manier met gevoel voor humor helpt ze je bij het gaan begrijpen hoe je een website moet bouwen. Ik ben erg blij dat ik de workshop heb gevolgd. Voor het eerst voel ik het vertrouwen om zelf een website te gaan maken en dat is superfijn. Een absolute aanrader voor als je behoefte hebt om rustig, snel en gedegen inzicht te krijgen in het bouwen van je eigen website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2019 De Verbindingsfabriek

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑