De Verbindingsfabriek

Volg je hart in intimiteit, relaties en werk

Petra Feddema

Ik over mij:

Als coach ligt mijn kracht in jou begeleiden om tantra in je hele leven te integreren. Om echt volledig vanuit je hart te gaan leven. Om ontspannen te leren omgaan met alles wat er op je afkomt en te leren van de dingen die je moeilijk vind. Als voorbeeld geef ik je graag een overzichtje van de uitdagingen die ik zelf heb overwonnen:

  • Mijn baan verliezen bleek een prachtige kans om voor mezelf te beginnen en vol mijn talent te kunnen gebruiken
  • Mijn relatie verliezen bleek een prachtige kans om te ontdekken welke vorm van liefde wel bij mij past: ik heb twee geliefden.
  • De eenzaamheid die ik in het groeiproces naar deze liefdesvorm zo vaak heb gevoeld bleek een prachtige kans om elke keer weer meer van mezelf te leren houden en te ontdekken hoe enorm sterk ik ben
  • De vele mislukte pogingen om controle te houden hebben me geleerd om me over te geven en me te laten sturen in wat ik te doen heb
  • Alle keren dat iemand me niet geloofde waren prachtige kansen om te voelen hoe sterk mijn vertrouwen is in wat ik te doen heb
  • De keren dat ik zonder geld dreigde te zitten hebben me geleerd dat als ik echt mijn hart durf te volgen, dat er dan ook financieel meer dan goed voor mij gezorgd wordt en dat ik alles krijg wat ik nodig heb.
  • De vele momenten dat het voor mij niet snel genoeg ging, dat ik enorm gefrustreerd raakte over dat het er nog niet was hebben me geleerd dat alles zijn tijd heeft, dat je dingen niet kunt versnellen en hebben me geleerd om geduld te hebben

Met wat ik schrijf en met wat ik doe inspireer ik jou om ook je eigen pad te kiezen en te gaan voelen wat er echt bij je past en daarnaar te handelen en de controle los te laten. We zijn het meest succesvol als we volledig ons talent kunnen leven, als we bevrijd zijn van alles wat ons daarin nog tegenhoudt en als we ons laten leiden door liefde.

Anderen over mij:

Pieter:

Mijn batterij was leeg en zelf kreeg ik hem niet meer opgeladen. Inmiddels brandt het licht weer volop en daar heeft Petra mij op een fijne  manier bij geholpen. In enkele sessies van 3 uur liet ze me inzien hoe ik weer plezier aan mijn werk kan ontlenen ook als het anders loopt dan verwacht.Ik ontdekte met haar hoe collega’s me het plezier ontnamen met hun gedrag. Ze doen op zich niets verkeerd maar in mij triggert het een gevoel van moedeloosheid: “zo gaat het nooit lukken”. Petra stelde voor om eens een afspraak te maken met de collega’s buiten het werk en te bespreken wat het met me doet. Het werkt en samen met hen knok ik nu voor hetzelfde doel in plaats van tegen elkaar.

Renate:
Door een goed en helder coach gesprek met Petra Feddema bij De Verbindingsfabriek kwam ineens contactclown naar voren en nu,  twee jaar later, ben ik de opleiding aan het doen!

Katja:
Petra is een zeer goede en betrokken luisteraar! Het is heel fijn om van gedachten te wisselen en te oefenen met iemand die zo ‘openstaat’ voor en betrokkenheid toont bij de ander! Met aandacht voor mij als persoon. Wat past bij mij? Hoe pak ik dit het beste aan? Het effect van het gesprek was er één van rust, kalmte én vertrouwen in mijn eigen kunnen…

Bianca:
Ik wil je even bedanken. Voor die fantastische warme hand die je mij een paar weken geleden aangereikt hebt. Dit was echt precies wat ik nodig had. Even met het zicht de juiste richting op.

Anonieme deelnemer workshop:
De workshop die ik bij Petra volg voelen als een bevrijdende reis. Ben benieuwd naar de volgende etappe.

Anonieme deelnemer workshop:
Wat een mooie ervaring is dat geweest. Mijn hart is er nog steeds vol van. Ik geniet nog volop na. Dankjewel! Liefs,

1 reactie

  1. Ben je op zoek naar iemand die je helpt bij het bouwen van je eigen website en de stappen die daar voor nodig zijn dan ben je bij Petra aan het goede adres. Op een rustige, heldere manier met gevoel voor humor helpt ze je bij het gaan begrijpen hoe je een website moet bouwen. Ik ben erg blij dat ik de workshop heb gevolgd. Voor het eerst voel ik het vertrouwen om zelf een website te gaan maken en dat is superfijn. Een absolute aanrader voor als je behoefte hebt om rustig, snel en gedegen inzicht te krijgen in het bouwen van je eigen website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2019 De Verbindingsfabriek

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑