Soldier of Love

(voorheen De Verbindingsfabriek)

Petra Feddema

Onze cultuur heeft ons prachtige dingen gebracht. Maar op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit hebben we onszelf veel aangeleerd wat niet dienend is aan wie we echt zijn, aan ons talent en aan wat we te doen hebben. Mannen hebben in onze cultuur vaak geleerd dat lust en liefde niet te combineren zijn. Dat je vrouw of vriendin iemand is waar je van houdt, waar je voor moet zorgen en die je niet moet lastig vallen met jouw gebrek aan intimiteit  door het daar in een gesprek op een goeie manier over te hebben. Vrouwen hebben afgeleerd van hun eigen lichaam en hun eigen seksualiteit te genieten en zien de lust naar seks van hun partner vaak niet meer als een prachtige manier om te kunnen ontspannen, weer bij jezelf terug te komen en de verbinding met je partner te versterken.

Als Soldier of Love voel ik het als mijn taak om in dat collectieve trauma iets te mogen eranderen. Om vrouwen te leren dat we zo zelfverzekerd veel van onszelf mogen houden dat we ons lichaam alleen nog maar delen met degenen die dat echt waard zijn. En dat seks dan een prachtige manier is om je weer in verbinding te brengen met wie je echt bent. En om mannen te leren dat het kan, dat je een relatie kunt hebben met iemand waar je zowel je lichte en je donkere kant mee kunt delen en dat je al je geheimen en fantasie├źn niet meer geheim hoeft te houden voor je partner. En dat je, door samen je eigen processen aan te gaan, zo enorm veel van elkaar kunt leren over hoe fantastisch liefde kan zijn.

 

petra feddema

1 reactie

  1. Ben je op zoek naar iemand die je helpt bij het bouwen van je eigen website en de stappen die daar voor nodig zijn dan ben je bij Petra aan het goede adres. Op een rustige, heldere manier met gevoel voor humor helpt ze je bij het gaan begrijpen hoe je een website moet bouwen. Ik ben erg blij dat ik de workshop heb gevolgd. Voor het eerst voel ik het vertrouwen om zelf een website te gaan maken en dat is superfijn. Een absolute aanrader voor als je behoefte hebt om rustig, snel en gedegen inzicht te krijgen in het bouwen van je eigen website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Soldier of Love

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑