Ruimte in je huis betekent ook ruimte in je hoofd. Opruimen zie ik dan ook als een mooie tool om jou verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Spullen kunnen een enorme emotionele waarde vertegenwoordigen, maar kunnen daarmee ook een last zijn die je eigenlijk wel los wil laten, maar waar je zowel praktische als emotionele hulp bij nodig hebt. Daar help ik je graag bij.

Heb jij hulp nodig bij:

  • Afscheid durven nemen van spullen die je eigenlijk niet meer nodig hebt?
  • Je kledingkast opruimen en je eigen stijl van kleding vinden?
  • Opruimen van je huis, je laptop of je administratie?
  • Een zolder leegmaken om er een massageruimte, logeerkamer of iets anders van te maken?
  • Afscheid nemen van spullen van een overleden kind, zus, broer, ouder of ander familielid?

Ik kom je heel graag helpen, zowel praktisch als emotioneel mag je op mij leunen zodat jij letterlijk meer ruimte voor jezelf kunt creƫren, zowel in je huis als ook in je hoofd.

Praktisch

Voor mijn begeleiding als opruimcoach vraag ik 55 euro per uur, incl. BTW, met een minimale duur van 3 uur per afspraak en een max van 250 euro per dag. Afhankelijk van de locatie waar je woont kan daar nog een bijdrage voor de reiskosten bijkomen. Als de kosten een probleem zijn, kunnen we altijd kijken of we het anders kunnen oplossen.

Wordt jij blij van het vooruitzicht van meer ruimte in je huis? Of raakt dit iets in je en voel je dat het tijd is om de stap te zetten? Bel me: 06-50437841 of laat je gegevens hieronder achter, dan gaan we samen aan de slag!

 

[recaptcha]