Ruimte in je huis betekent ook ruimte in je hoofd. Opruimen zie ik dan ook als een mooie tool om jou verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Spullen kunnen een enorme emotionele waarde vertegenwoordigen, maar kunnen daarmee ook een last zijn die veel onrust veroorzaken in je huis waardoor jij je niet goed kunt ontspannen in je eigen woonomgeving.  Als je zover bent dat je die last los wil laten en waar je praktische en/of emotionele hulp bij nodig hebt, dan vind ik het superleuk om jou te helpen als opruimcoach! In de blog die ik recent schreef heb ik een aantal van mijn eigen opruimtips gedeeld als je een indruk wil hebben van hoe ik werk.

Heb jij hulp nodig bij:

  • Afscheid durven nemen van spullen die je eigenlijk niet meer nodig hebt?
  • Je kledingkast opruimen door van elk kledingstuk te bepalen of je er nog blij van wordt?
  • Een zolder leegmaken om er een praktijkruimte, logeerkamer of iets anders van te maken?
  • Afscheid kunnen nemen van spullen van een overleden kind, zus, broer, ouder of ander familielid?

Ik kom je heel graag helpen, zowel praktisch als emotioneel mag je op mij leunen zodat jij letterlijk meer ruimte voor jezelf kunt creëren, zowel in je huis als in je hoofd. Daarbij werk ik heel graag volgens de Novib methode: ik leer jou hoe jij zelf je huis kunt opruimen, zodat je het daarna zelf kunt.

Praktisch

Voor mijn begeleiding als opruimcoach vraag ik 55 euro per uur, incl. BTW, met een minimale duur van 2 uur en een max van 4 uur per dag. Afhankelijk van de locatie waar je woont (zelf woon ik in Weesp) kan daar nog een bijdrage voor de reiskosten bijkomen. Als de kosten een probleem zijn, kunnen we altijd kijken of we het anders kunnen oplossen.

Wordt jij blij van het vooruitzicht van meer rust en ruimte in je huis? Raakt dit iets in je en voel je dat het tijd is om de stap te zetten? Neem contact met me op om een afspraak te maken: (06-50437841) dan gaan we samen aan de slag! Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan bel ik je terug.

opruimcoach