Heb je behoefte aan iemand die echt naast je komt staan?

Als je in het verleden om wat voor reden dan ook beschadigd bent op het gebied van intimiteit, dan kan ik je in dit gesprek weer de ervaring geven dat intimiteit veilig mag voelen, dat het heel fijn kan zijn en dat je er weer naar mag verlangen om aangeraakt te worden. Ik geef je alle ruimte om te delen wat jij wil delen over jouw verleden. Durven praten over wat je hebt meegemaakt geeft je de ervaring dat je je er niet voor hoeft te schamen. Er zijn zoveel mensen die hetzelfde als jij hebben meegemaakt. Dat is het eerste deel van de afspraak.

In het tweede deel laat ik je met simpele oefeningen , waarin jij volledig de controle hebt, de warmte en geborgenheid voelen van een diepe en veilige verbinding met jezelf. De fysieke ervaring van een veilige verbinding waarin ik jou uitnodig om je grenzen te voelen en aan te geven is de meest directe manier om jouw lichaam te vertellen dat je mag en kunt ontspannen in de fysieke aanwezigheid van een ander. Dat je je gezien mag voelen, dat je je veilig mag voelen en dat je er helemaal mag zijn.

In de sessie kom ik echt naast je staan en geef je alle ruimte om jezelf te zijn. Alles wat jij voelt, ervaart, waar je naar verlangt of wat je mist mag je met me delen. Alles wat er gebeurt is goed en er is niets onbespreekbaar. Ik oordeel niet en luister naar je. Omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wie je echt bent en wat je drijft. Samen ontdekken we waar je ogen weer van gaan stralen en waar je blij van wordt in contact met iemand anders. En als jij na die sessie blij en opgelucht weer naar huis gaat, bent dan ben ik ook blij, want dan heb ik mijn werk goed gedaan.   

Praktisch

Een afspraak met mij duurt minimaal een uur, hou rekening met twee uur. De kosten zijn 95 euro per uur, incl. BTW.  Uiteraard ontvang je hiervoor een factuur als je daar behoefte aan hebt. Als je een afspraak wil maken neem dan even contact me op, liefst via de telefoon. Als dat te eng is, (wat ik me helemaal kan voorstellen) mag je me ook altijd via whatsapp benaderen. 

Intimiteitscoaching