Massive roots coiling out from group of tree trunks

Wanneer is de laatste keer dat jij je echt gezien voelde? En wat deed dat met je? Krijg je daar ook zoveel vertrouwen van en is dat iets wat je vaker zou willen ervaren?

Zoals een boom zijn wortels nodig heeft om stevigheid te vinden zodat hij zijn takken ver en breed kan laten reiken, zo heb je als mens ook een solide basis nodig om verder te kunnen groeien en je verder te ontwikkelen. Vanuit dat perspectief heb ik ‘Het Fundament’ gecreeerd.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring in tantra, massage, dans en andere persoonlijke ontwikkelingstrajecten geef ik met Het Fundament workshops waarin ik je uitnodig om uit je hoofd en in je lijf te komen. Vanuit daar gaan we aan de slag met verschillende contactoefeningen waarin je vanuit het hart de verbinding maakt met anderen.

Mijn motivatie om deze workshops te gaan geven is dat ik zelf heb ervaren dat je met gesprekken soms niet tot de essentie komt, en/of omdat je het rationeel allemaal wel weet. Gewoon gaan voelen wat er in je speelt en daar met je aandacht bij zijn kan dan de benadering zijn die jij nodig hebt om verder te komen. Voor mij heeft het in ieder geval gewerkt. Ik heb workshops gevolgd bij Bliss your body, art of loving, Centrum Venwoude en De Geweide reis. Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd mijn interesse gehad.

Ik heb echt mijn eigen fundament gevonden waarvan uit ik mijn eigen leven ben gaan creëren. Elke dag weer ervaar ik dat ik alle antwoorden al bij me draag, en dat ik mezelf alleen maar hoef toe te staan om er contact mee te maken. Die kennis en ervaring wil ik aan je doorgeven. Ik wil jou laten ervaren hoe fijn het is om echt gezien te worden, om te mogen zijn wie je bent met al je imperfecties en onzekerheden. En om dan te ontdekken dat je alles kunt bereiken waar je je focus op legt, of dat nou persoonlijk, relationeel of met werk of met je eigen bedrijf te maken heeft.

De workshops worden gegeven binnen een beschermde setting waar in je je eigen grenzen kunt aangeven, maar waar je ook jezelf kunt uitnodigen om situaties op te zoeken die je spannend vind. De workshops vinden (voorlopig) plaats op de Oudegracht aan de werf 328 in Utrecht. Meer informatie over de aankomende data, praktische info en hoe je je kunt aanmelden vind je op de webpagina van Het Fundamant.