Grenzen aangeven en leren voelen wat je grenzen zijn is de belangrijkste les om jou weer het vertrouwen te geven dat intimiteit fijn kan zijn. Als je recent of in het verleden iets hebt meegemaakt waardoor intimiteit voor jou niet altijd fijn voelt, dan kan ik je in deze sessie weer laten ervaren hoe dat wel kan, hoe je energie weer kan gaan stromen en dat aanraken en dichtbij iemand zijn heel fijn is en het heerlijk kan zijn om weer te verlangen naar aanraking en intimiteit.

Jouw verhaal

Als start van de sessie geef ik je alle ruimte om jouw verhaal te delen. Om in volledig vertrouwen met woorden de verbinding te maken en te ervaren dat er iemand is die naar je luistert. Durven praten over wat je hebt meegemaakt en ervaren dat het helemaal goed is als je dat moeilijk vind  kan al veel doen. Je hoeft je nergens voor hoeven te schamen, en alles wat je wil vertellen mag je me vertellen. Iedereen heeft een verhaal en er zijn altijd mensen die hetzelfde als jij hebben meegemaakt.

Oefeningen

In het tweede deel laat ik je met simpele oefeningen de warmte en geborgenheid voelen van een diepe en veilige verbinding met jezelf. De fysieke ervaring van een veilige verbinding waarin ik jou uitnodig om je grenzen te voelen en aan te geven is de meest directe manier om jouw lichaam te vertellen dat je mag en kunt ontspannen in de fysieke aanwezigheid van een ander. Dat je je gezien mag voelen, dat je je veilig mag voelen en dat je er helemaal mag zijn.

In de sessie kom ik echt naast je staan en geef je alle ruimte om jezelf te zijn. Alles wat jij voelt, ervaart, waar je naar verlangt of wat je mist mag je met me delen. Alles wat er gebeurt is goed en er is niets onbespreekbaar. Ik oordeel niet en luister naar je. Omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wie je echt bent en wat je drijft. Samen ontdekken we waar je ogen weer van gaan stralen en waar je blij van wordt in contact met iemand anders. En als jij na die sessie blij en opgelucht weer naar huis gaat, bent dan ben ik ook blij, want dan heb ik mijn werk goed gedaan.   

Praktisch

Een afspraak met mij duurt minimaal een uur, hou rekening met twee uur. De kosten zijn 95 euro per uur, incl. BTW.  Uiteraard ontvang je hiervoor een factuur als je daar behoefte aan hebt. Als je een afspraak wil maken neem dan even contact me op, liefst via de telefoon. Als dat te eng is, (wat ik me helemaal kan voorstellen) mag je me ook altijd via whatsapp benaderen. 

grenzen aangeven