• Wil jij af van je frustratie rond intimiteit en seks?
  • Wil jij meer vrijheid voelen in de omgang met anderen?
  • Wil je de ander dichterbij laten komen op een veilige manier?
  • Wil je leren makkelijker nee te zeggen zonder daar een naar gevoel bij te krijgen?

Leren voelen wat je grenzen zijn en dat aan durven geven is de vaardigheid om jou het vertrouwen te geven om iemand echt dichtbij te laten komen. Om te ervaren dat dichtbij iemand zijn weer fijn, ontspannen en speels kan zijn. Als je recent of in het verleden iets hebt meegemaakt waardoor intimiteit en seks voor jou niet altijd fijn voelen en een beladen thema zijn geworden, dan kan ik je in deze sessie laten ervaren hoe dat wel kan, hoe jij zelf een veilige en speelse verbinding met de ander kunt creeren.

Jouw verhaal

Als start van de sessie geef ik je de ruimte om jouw verhaal te delen. Durven praten over wat je hebt meegemaakt en ervaren dat het helemaal goed is kan al veel doen. Je hoeft je nergens voor hoeven te schamen, iedereen heeft een verhaal en er zijn altijd mensen die hetzelfde als jij hebben meegemaakt. Alles wat er gebeurt of wat je wilt vertellen is goed. Ik oordeel niet, ben benieuwd naar jouw verhaal en luister naar je.

De oefening

In het tweede deel van de sessie laat ik je met een simpele oefening de warmte en geborgenheid voelen van een diepe en veilige verbinding met jezelf. Dat doe ik met een ‘grenzen aangeven’ oefening.  Na een simpele bodyscan gaan we tegenover elkaar staan en geef ik jou de controle om te bepalen hoe dichtbij je mij wilt laten komen. Daarbij check ik elke keer of dat voor jou nog steeds veilig voelt. Het is een simpele, maar erg doeltreffende  oefening die je weer in verbinding brengt met jezelf.

Hoe kan intimiteit voor jou weer fijn voelen? 

Na de sessie gaan we wat dieper in op wat deze ervaring voor je betekent en heb ik het graag met je over hoe intimiteit voor jou anders kan gaan voelen; hoe het speelser mag zijn, veiliger en leuker.  Ik help je ontdekken waar je ogen weer van gaan stralen en waar je blij van wordt in contact met iemand anders.   

Praktisch

Een afspraak met mij duurt minimaal een uur, hou rekening met twee uur. De kosten zijn 95 euro per uur, incl. BTW.  Uiteraard ontvang je hiervoor een factuur als je daar behoefte aan hebt. Als je een afspraak wil maken of je meer wil weten neem dan even contact me op, dan kan ik je vragen beantwoorden of kunnen we een afspraak plannen.

grenzen aangeven