Zelf doen. Er komt een keer een einde aan. En dat is nu. Ik heb geleerd wat er te leren valt en ik heb alle kennis die ik nodig heb. Volledig je hart durven volgen om met jouw talent andere mensen te helpen is mijn weg en die weg, daar ga ik anderen ook op begeleiden. Ieders pad naar vrijheid en overvloed leid anders, iedereen heeft andere trauma’s om te verwerken. Durf te vragen is ook voor mij zo lang een behoorlijk beladen thema geweest, en helemaal als het over geld gaat. Niet meer. Daarom deze oproep.

Wat ik nodig heb om van De Verbindingsfabriek te maken wat het mag zijn is financiële hulp. Het model voor mijn ‘Soldier of Love’ programma is dat mensen mij achteraf pas gaan betalen. Voor mij iets wat heel logisch voelde toen ik het bedacht; als ik mensen mag helpen om hun overvloed te vinden, dan is het heel onlogisch om ze te vragen om een bedrag te betalen op het moment dat die overvloed er nog niet is. Ter verduidelijking: overvloed is voor mij dat je alles tot je beschikking hebt wat jij nodig hebt om jouw ding te doen. Hoeveel of hoe weinig dat zal zijn, dat is voor iedereen verschillend en openbaart zich vanzelf.

Mijn eigen traject, vanaf het moment dat ik echt volledig besloot om mijn hart te volgen heeft zes maanden geduurd. En dat is ook de periode waar ik vanuit ga om iemand te begeleiden bij het bereiken van zijn of haar overvloed. Of dat in de praktijk klopt weet ik niet precies, maar ik moet ergens beginnen. Als je het traject begint dan maak je het ook af. Als je besluit te stoppen dan ben je op dat moment het volledige bedrag aan me verschuldigd.

Ik ga het traject alleen aan met mensen waarbij ik intuïtief volledig voel dat ze het aankunnen en dat ze zover in hun ontwikkeling zijn dat ze dit aankunnen, dus ben ik niet bang dat er tussendoor mensen gaan afhaken. De kosten voor een traject zijn 1500 euro, ex BTW. En daarvoor begeleid ik iemand gedurende zes maanden op de manier die bij diegene past. Met in alle gevallen een uitgebreid intakegesprek, face to face afspraken als er echt grote dingen spelen, of met een telefoongesprek tussendoor als je ergens tegenaan loopt waar je op dat moment even over wilt sparren.

Ik zoek mensen die mij dat startkapitaal gunnen. Zodat ik kan starten met het begeleiden van de eerste groep mensen en alles kan doen om hen te helpen hun eigen overvloed te bereiken. Welk bedrag je wil doneren laat ik helemaal aan jou over. Wat ik ervoor terug kan doen daar heb ik het heel graag met je over.

Lieve grote groet en dank voor je aandacht.

 

Petra Feddema, De Verbindingsfabriek, 06-50437841, Sinnigvelderstraat 447, 1382 GC Weesp,

KvK nummer 65142411, Rekeningnummer NL60 ABNA 0547 0778 3

 

Is er iets overvloediger dan een sinaasappelboom?