Ieders pad naar vrijheid en overvloed leid anders, iedereen heeft andere trauma’s om te verwerken. Ter verduidelijking: overvloed is voor mij dat je alles tot je beschikking hebt wat jij nodig hebt om jouw ding te doen. Hoeveel of hoe weinig dat is, dat is voor iedereen verschillend en openbaart zich vanzelf. Durf te vragen is voor mij lang een behoorlijk beladen thema geweest, en helemaal als het over geld gaat. Niet meer. Daarom deze oproep.

Wat ik nodig heb om van  ‘Soldier of Love’ een succes te maken is de financiële ruimte om mensen de mogelijkheid wil geven om pas achteraf  te betalen.  Voor mij iets wat heel logisch voelde toen ik het bedacht; als ik mensen mag helpen om hun overvloed te vinden, ook financieel, dan is het heel onlogisch om ze te vragen om een bedrag te betalen op het moment dat die overvloed er nog niet is. Het is veel logischer om dat achteraf te doen. Tevens is het voor mij een boodschap naar de mensen waar ik mee ga werken dat ik volledig vertrouwen heb in mijn eigen talent.

Mijn eigen traject, vanaf het moment dat ik echt volledig besloot om mijn hart te volgen heeft zeven maanden geduurd. En dat is ook de periode waar ik vanuit ga om iemand te begeleiden bij het bereiken van zijn of haar overvloed. Of dat in de praktijk klopt weet ik niet precies, maar ik moet ergens beginnen. Als iemand het traject begint dan maak je het ook af. Als iemand besluit te stoppen dan ben je op dat moment het volledige bedrag (voor zeven maanden) aan me verschuldigd. Dat leggen we in een contract vast.

Ik ga het traject alleen aan met mensen waarbij ik intuïtief volledig voel dat ze zover in hun ontwikkeling zijn dat ze dit aankunnen, doordat ze in staat zijn om in alle gevallen de verantwoordelijkheid voor hun gevoelens bij zichzelf neer te leggen. Ik ben daardoor niet bang dat er tussendoor mensen gaan afhaken. De kosten voor een traject zijn 200 euro, ex BTW per maand dat het traject duurt. En daarvoor begeleid ik iemand op de manier die bij diegene past. Met in alle gevallen een uitgebreid intakegesprek, face to face afspraken als er grote dingen spelen en met een skype- of telefoongesprek tussendoor als iemand ergens tegenaan loopt waar op dat moment even overleg over nodig is.

Ik zoek de verbinding mensen die mij dat kapitaal gunnen. Zodat ik ook de mensen waarvan ik voel dat ze het volledig in zich te hebben om een Soldier of Love te zijn, maar zich het niet kunnen veroorloven dit kunnen gaan doen. Zodat zij, in mijn organisatie of op hun eigen manier, anderen kunnen helpen hun vrijheid te vinden en hun verantwoordelijkheid te nemen. Welk bedrag je wil doneren laat ik helemaal aan jou over, wat ik ervoor terug kan doen overleg ik graag met je.

Lieve grote groet en dank voor je aandacht.

 

Petra Feddema, De Verbindingsfabriek, 06-50437841, Sinnigvelderstraat 447, 1382 GC Weesp,

KvK nummer 65142411, Rekeningnummer NL60 ABNA 0547 0778 3

 

Is er iets overvloediger dan een sinaasappelboom?