De Verbindingsfabriek

Volg je hart in intimiteit, relaties en werk

Heb ik je kunnen inspireren?

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken! Als ik je heb mogen inspireren om volledig jezelf te willen zijn en te doen wat je echt wil doen, dan kun je hieronder een afspraakaanvragen. Wil je eerst meer van mij weten, dan mag je me uiteraard ook eerst even bellen. Ik beantwoord graag  jouw vragen.

De Verbindingsfabriek, Petra Feddema

Sinnigvelderstraat 447, 1382 GC Weesp

deverbindingsfabriek@gmail.com

Ik ben ook te vinden op: FacebookLinkedin en Twitter.

Je voornaam

Je achternaam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Ik wil:
een afspraak maken voor een coachingssessieEen belafspraak maken om verder kennis te maken

[app_worker_monthly_calendar]ens De ngsfabriek

4 reacties

 1. Richard de Boer

  17 januari 2016 at 13:56

  Hallo, ik heb een vraagje over de workshop bloggen met wordpress. Gaat dit ook over de techniek van WordPress. Of alleen over het schrijven van teksten. Dat laatste lukt me wel. Ik schrijf ruim anderhalf jaar columns in gedrukte media. Nu wil ik ze ook publiceren in een digitale blog en zoek ondersteuning in het installeren en werken met WordPress. Hoor graag of je hierbij kan helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Richard de Boer.

 2. Suzanne Keijzer

  4 maart 2018 at 09:55

  Hee petra,

  Wat leuk om je te zien in een reportage van de vrouw. Fijn dat het zo goed met je gaat! Ik zat bij jou in de klas in groep 7 en 8 en ik woonde destijds op de Hilvertsweg.

  Lieve groet,
  Suzanne Keijzer

  • Petra Feddema

   8 maart 2018 at 12:39

   Hoi Suzanne,

   Wat leuk dat je reageert!
   Haha, ik weet nog precies dat we bij jullie een keer schaatsen hebben opgehaald.
   Vorig weekend voor het eerst weer gedaan en was heerlijk!

   Lieve groet terug,
   Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2019 De Verbindingsfabriek

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑