Je eigen WordPress website bouwen stelt je in de gelegenheid om jouw verhaal en jouw missie te delen!

Jij bent uniek, jouw verhaal is uniek en jouw talent is uniek! Ik nodig je uit om jezelf te laten zien met een eigen website. Daarmee heb je een krachtige tool in handen waarmee je kunt gaan bloggen, waarop je je kennis en ervaring kunt delen, je anderen kunt inspireren en je aandacht kunt vragen voor wat je doet.

Een website bouwen is een hele praktische manier om focus aan te brengen in wat je doet en duidelijk te krijgen wat je aanbod is. Ik help je met de teksten en kijk met je mee hoe je jouw bestaande aanbod op een zo duidelijk mogelijke manier kunt overbrengen. Doordat ik je leer om zelf je website te bouwen leer je gelijk alle ins en outs van wordpress. Daardoor ben je zelf in staat om dingen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Een laatste grote voordeel van zelf je WordPress website bouwen is dat het tegen veel minder kosten kan dan dat je het uitbesteed!

je eigen wordpress website bouwen

Geen technisch gedoe

Ik zag zelf enorm op tegen het bouwen van een website, tot ik eraan begon! De techniek is echt geen belemmering en valt echt heel erg mee.  Ik zorg voor de domeinregistratie en de hosting van je website als je dat zelf niet wilt doen. Met mij jouw website bouwen gaat in een aantal stappen:

– Een intake/ brainstorm gesprek, waarin we jouw wensen en eisen tav je website in kaart brengen. Ik geef je een inschatting van waar je allemaal aan moet denken als je je website gaat bouwen. Ik help je met een duidelijke focus aan te brengen in wat je met je website gaat aanbieden. Ik denk met je mee over hoe het concept eruit komt te zien en help je met het samenstellen van een logisch productaanbod. Ook de keuze voor je domeinnaam, het menu en het thema dat je voor je website wil hebben krijgen alvast de benodigde  aandacht.

– Aan de slag met met het schrijven van je website teksten. Vragen die hierbij voorbijkomen zijn : wie is je doelgroep, wat is je boodschap, uit welke onderdelen bestaat je website. De ervaring leert (ook bij mijzelf) dat je teksten in loop der tijd nog best zullen wijzigen.  Ermee beginnen is echter wel essentieel, ook al heb je misschien nog niet precies helder wat je wel en niet wil doen!

– De derde stap is het bouwen van je basis website met de teksten die je geschreven hebt en de pagina’s die jij wil maken. Een menu creëren, blog toevoegen (als je dat wilt) en een goed vinden zijn andere onderdelen die nu aan bod komen. Mocht je zelf al hosting hebben, dan is het belangrijk om te zorgen dat je in deze fase hier toegang toe hebt en dat de omgeving is geladen met wordpress.

– Als laatste is vaak nog een vervolg workshop nog nodig om evt plug ins toe te voegen aan je website en de puntjes op de i te zetten.  Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn een koppeling met mailchimp, een nieuwsbrief koppeling, e-book na e-mailadres optie, event manager of een SEO tool.  Afhankelijk van hoe handig je zelf bent geworden met wordpress, kan dit ook iets zijn wat we via skype doen.

Investering

Gemiddeld gaat er zo’n vier tot tien uur begeleiding zitten in het bouwen van jouw website en het creëren van een goed concept.  Het aantal uren hangt heel erg af van wat jij nodig hebt en hoe ver je al bent met jouw concept en je teksten. Samen maken we vooraf een inschatting voor hoeveel tijd jij nodig hebt voor het bouwen van jouw website.

Voor het bouwen van jouw website vraag ik een investering van 75 euro per uur (dat is inclusief de BTW).  Enthousiast geworden en wil je met jouw blog of met je website aan de slag? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op  voor een telefonische kennismaking.

Je voornaam

Je achternaam

Je e-mail

Je bericht (optioneel)

je eigen wordpress website bouwen