Ben jij als loopbaancoach op zoek naar iets extra’s voor jouw cliënten? Een tool waarmee je jouw cliënten kunt helpen om echt kun eigen koers te gaan varen? Met De Verbindingsfabriek geef ik je die mogelijkheid.

Dat doe ik door jouw cliënten de mogelijkheid te bieden om hun eigen blog te bouwen en te schrijven. Hiermee hebben kandidaten een unieke tool in handen om zichzelf te laten zien en uit te dragen waar ze goed in zijn en wat hen motiveert. Een hele andere manier van solliciteren, of om een start te maken als ondernemer.

De stap zetten om te gaan bloggen was voor mij de belangrijkste  stap om te kunnen doen wat ik echt wil. Dat heeft me zoveel gebracht dat ik nu andere mensen help om hun zielsmissie te vinden en ze op weg te helpen daar vorm aan te geven. Een blog starten is één van de tools die ik daarvoor inzet, in een programma van een aantal workshops.

Deze workshops duren elk zo’n twee uur en kan ik eenvoudig op locatie geven.  Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Workshop 1: Aanmaken WordPress website en schrijven van standaardteksten en toevoegen van foto’s.
  • Workshop 2: Blog over je behaalde successen en waarom je daar trots op bent?
  • Workshop 3: Wat motiveert jou en waar ben je goed in?
  • Workshop 4: Wat is jouw ideale baan?

De onderwerpen en het programma voor de workshop zijn in overleg te wijzigen.

Voel je een JA?
Ik zou het fantastisch vinden om met je samen te kunnen werken en meer mensen echt in hun kracht te zetten en ze te helpen om te doen waar ze echt goed in zijn. Is dit een tool die je aanspreekt en die jij wilt inzetten om jouw cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn?  Neem contact met met op, dan inspireren we elkaar verder!

petra@deverbindingsfabriek.nl of 06-50437841