Ontdekken wat je nou echt wil begint met concreet maken van wat je nu al weet en wat je nu al kunt. Om jezelf serieus te nemen in wat je aan kennis en ervaring in huis hebt. Dat is namelijk al echt heel veel!

Eén van de manieren om dat te doen is een blog beginnen. En dan niet vanuit het idee dat je er meteen een commercieel succes van moet maken, maar omdat jij een start wil maken met het verspreiden van jouw boodschap. Omdat je iets wil doen met al die kennis en ervaring en je zelf aan het roer wil gaan staan.

Een blog starten heeft mij enorm geholpen om mezelf te trainen in het steeds opnieuw vertellen van mijn verhaal. Door maar gewoon te gaan schrijven kreeg ik steeds meer focus in wat ik wel en wat ik niet wilde. Uiteindelijk merkte ik dat alles wat ik schreef over hetzelfde ging: mensen in verbinding brengen met zichzelf, zodat ze vandaaruit, de verbinding konden maken met anderen. Zo kreeg ik mijn doel helder.

Op www.petrafeddema.wordpress.com zie je een voorbeeld van wat je in een paar uur kunt maken. Tijdens deze workshop werk je aan een site met een vergelijkbare url. Als je dat niet wilt, neem dan even contact met me op, ik kan je ook persoonlijk begeleiden in het bouwen van een site met je eigen url.

Praktische informatie:
Voor de workshop hoef je niets voor te bereiden, neem wel je eigen laptop mee. Er is plek voor maximaal 4 deelnemers. Aanmelden graag via petra@deverbindingsfabriek.nl.

Ik geef deze workshop elke woensdagochtend op mijn privéadres in Weesp. Als ik je aanmelding binnen heb, dan stuur ik je graag de adresgegevens. De investering voor de workshop is 60 euro ex BTW, je ontvangt hiervoor een factuur. Als je meer wilt weten over de workshop, over of dat iets voor jou is, dan mag je me natuurlijk altijd even mailen of bellen.