Een massage is een uitstekende manier om te ontspannen, dichter bij jezelf te komen en meer contact te maken met jouw potentieel en met jouw talent. Juist in de combinatie van een massage en een daaropvolgend coachingsgesprek, zit voor mij de kracht om jou je volle potentieel te laten ervaren. In dat gesprek is alles bespreekbaar wat er bij je naar boven komt. Dat kan iets met werk zijn, of iets uit je privé leven. Veel mensen komen ook bij mij omdat ze een bepaald gemis ervaren in de verbinding met anderen.

Een massage wordt gegeven met olie op de huid. Jouw veiligheid staat bij elke massage altijd voorop. Dat betekent dat ik de massage geef op een manier die voor jou prettig is en waar jij comfortabel bij voelt. Er vindt vooraf altijd een kort kennismakingsgesprek plaats als we elkaar nog niet kennen. En als jij eerst nog behoefte hebt aan een aantal andere oefeningen om je te helpen ontspannen, dan kan dat altijd.  Alles is bespreekbaar en je mag altijd alles aan me vragen. Ik kan de massage zowel overdag als ‘s avonds geven. Als door de week niet mogelijk is, dan heb ik op zondagavond soms ook gelegenheid.

Bij een massage wordt het hele lichaam gemasseerd, dus ook het geslacht, maar wordt er nergens de nadruk op gelegd. Tijdens een tantramassage vinden er geen seksuele handelingen plaats. Het kan heel goed zijn dat er opwinding ontstaat, en dat mag er ook helemaal zijn. Maar tijdens de massage doe ik daar niets mee en ik verwacht van jou hetzelfde. De massage wordt gegeven op de mat en niet op een massagetafel, waardoor er een meer gelijkwaardige verbinding ontstaat. Ik geef ik de massage zelf ook zonder kleding aan, waardoor ook weer een meer gelijkwaardige verbinding ontstaat.

Vierhandsmassage

Als je een keer echt iets bijzonders wil beleven, dan kun je ook een vierhandsmassage boeken. Het voordeel van vier handen is dat je je veel makkelijker kunt overgeven, omdat je niet meer kunt volgen wat alle individuele handen doen. Het zorgt dus voor een nog dieper contact met jezelf en een diepere ontspanning in gewoon volledig mogen zijn. Deze massage wordt gegeven met olie op de huid. Tijdens een vierhandsmassage wordt het hele lichaam meegenomen, maar vinden er geen seksuele handelingen plaats. De massage geef ik samen met een andere vrouw,  eventueel kan dat ook een man zijn. Dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Ook hierbij geldt dat jouw veiligheid voorop staat en dat al  je wensen bespreekbaar zijn.

Ik geef de vierhandsmassage vaak samen met Nico (midden) of Renate (links)

Praktisch

Met een kennismakingsgesprek, een massage van een uur en een gesprek achteraf ben ik met de meeste mensen 2 tot 2 1/2 uur. De kosten voor een massage zijn 95 euro per uur, incl BTW. Voor een vierhandsmassage is dat 190 euro per uur incl BTW.  Je kunt bij mij met pin betalen en ik kan je ook een factuur sturen. Contant betalen kan bij mij niet. Als de kosten een probleem zijn dan kun je altijd contact met me opnemen. Ik heb soms de mogelijkheid om een gratis sessie weg te geven.

Als je meer wilt weten dan kun je via de site,  per mail (petra@deverbindingsfabriek.nl) of telefoon (06-50437841) contact met mij opnemen om een afspraak te plannen of als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Als je komt voor de massage is het fijn als je fris gedoucht bent, of in ieder geval niet zwaar gesport hebt en liever geen parfum draagt. Je kunt na afloop douchen, maar je mag uiteraard ook de olie lekker in je huid laten doordringen.