Een tantramassage ontvangen.

Een tantramassage is een uitstekende manier om te ontspannen, dichter bij jezelf te komen en meer contact te maken met jouw potentieel en met jouw talent. Een tantramassage wordt gegeven met olie op de huid. Jouw veiligheid staat bij elke massage altijd voorop. Dat betekent dat ik de massage geef op een manier die voor jou prettig is en waar jij comfortabel bij voelt. Er vindt vooraf altijd een kennismakingsgesprek plaats als we elkaar nog niet kennen. En als jij eerst nog behoefte hebt aan een aantal andere oefeningen om je te helpen ontspannen, dan kan dat altijd.  Alles is bespreekbaar en je mag altijd alles aan me vragen. Ik kan de massage zowel overdag als ‘s avonds geven. Als door de week niet mogelijk is, dan heb ik op zondagavond soms ook gelegenheid.

Bij een tantramassage wordt het hele lichaam gemasseerd, dus ook het geslacht, maar wordt er nergens de nadruk op gelegd. Tijdens een tantramassage vinden er geen seksuele handelingen plaats. Het kan heel goed zijn dat er opwinding ontstaat, en dat mag er ook helemaal zijn. Maar tijdens de massage doe ik daar niets mee en ik verwacht van jou hetzelfde. Een tantramassage wordt gegeven op de mat en niet op een massagetafel, waardoor er een meer gelijkwaardige verbinding ontstaat. Ik geef ik de massage zelf ook zonder kleding aan, waardoor ook weer een meer gelijkwaardige verbinding ontstaat. Na de massage is er altijd ruim de gelegenheid om te delen wat er bij je opkomt of wat er bij je loskomt. Met de meeste van de cliënten die spreek is dat vaak het moment waarop we echt tot de kern kunnen komen van waar het nou voor jou om gaat op dit moment.

Doe jezelf eens iets bijzonder cadeau en boek een vierhandsmassage!

Als je een keer echt iets bijzonders wil beleven, dan kun je ook een vierhandsmassage boeken. Het voordeel van vier handen is dat je je veel makkelijker kunt overgeven, omdat je niet meer kunt volgen wat alle individuele handen doen. Het zorgt dus voor een nog dieper contact met jezelf en een diepere ontspanning in gewoon volledig mogen zijn. Deze massage wordt gegeven met olie op de huid. Tijdens een vierhandsmassage wordt het hele lichaam meegenomen, maar vinden er geen seksuele handelingen plaats. De massage geef ik samen met een andere vrouw,  eventueel kan dat ook een man zijn. Dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Ook hierbij geldt dat jouw veiligheid voorop staat en dat al  je wensen bespreekbaar zijn.

Ik geef de vierhandsmassage vaak samen met Nico (midden) of Renate (links)

Praktisch

Er vind altijd eerst een kennismaking plaats, daarna volgt een massage van een uur en voor het gesprek erna trek ik ook vaak een uur uit. Qua tijdsbesteding zijn we dus snel 2 tot 3 uur bezig. De kosten voor een tantra massage zijn 95 euro per uur, incl BTW. Voor een vierhandsmassage is dat 190 euro per uur incl BTW.  Je kunt bij mij met pin betalen en ik kan je ook een factuur sturen. Contant betalen kan bij mij niet. Als de kosten een probleem zijn dan kun je altijd contact met me opnemen. Ik heb soms de mogelijkheid om een gratis sessie weg te geven.

Als je meer wilt weten dan kun je via de site,  per mail (petra@deverbindingsfabriek.nl) of telefoon (06-50437841) contact met mij opnemen om een afspraak te plannen of als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Als je komt voor de massage is het fijn als je fris gedoucht bent, of in ieder geval niet zwaar gesport hebt en liever geen parfum draagt. Je kunt na afloop douchen, maar je mag uiteraard ook de olie lekker in je huid laten doordringen.