Om meer te ontspannen zijn en te oefenen met contact maken, met jezelf of met een ander, is een tantramassage, of een andere oefening met contact maken of controle loslaten een uitstekende manier. Echt even helemaal mogen ontspannen in de veilige nabijheid van een ander. Zo kom je dichter bij jezelf en vind je vertrouwen terug. Juist in de combinatie van een massage en/of een aantal oefeningen en een gesprek zit voor mij de kracht om jou je volle potentieel te laten ervaren. In dat gesprek geef ik je alle ruimte om te delen wat je echt bezig houdt, wat je zo graag zou willen of wat je juist zo mist in het contact met anderen. En heel vaak heeft dat zoveel te maken met datgene wat je echt wil doen.

Bij alles wat er in de sessie voorbijkomt staat jouw veiligheid voorop. Een tantramassage of een contactoefening heeft voor mij altijd ontspanning tot doel. Om jou daarin de ervaring te geven dat het heel gewoon en heel ontspannen kan voelen om aangeraakt te worden en heel dicht bij iemand in de buurt te zijn. Ik geef de massage dan ook op de manier die voor jou prettig is en waar jij je comfortabel bij voelt. Er vindt vooraf altijd een kort (kennismakings)gesprek plaats. Al jouw vraagstukken zijn voor mij bespreekbaar en je mag altijd alles aan me vragen.

Verschil tussen een tantramassage en een gewone massage

Er zijn een aantal grote verschillen tussen een gewone massage en een tantramassage. De eerste is dat het hele lichaam wordt gemasseerd, dus ook het geslacht. Maar er wordt nooit de nadruk op gelegd. Tijdens een tantramassage vinden er geen seksuele handelingen plaats. Het kan heel goed zijn dat er opwinding ontstaat, en dat mag er ook helemaal zijn. Tijdens de massage doe ik daar niets mee en ik verwacht van jou hetzelfde. Vooral de ontspanning ervaren is voor mij het doel van een tantra massage.  De massage wordt gegeven op de mat en niet op een massagetafel, en ik geef ik de massage zelf ook zonder kleding aan, waardoor een meer gelijkwaardige verbinding ontstaat. Ik verwacht van jou

Praktisch

Met de meeste cliënten die met een vraag zitten heb ik aan drie sessies genoeg om je weer op weg te helpen. Dat is uiteraard een indicatie en ook voor een eenmalige sessie ben je meer dan welkom.

Een afspraak duurt bij mij meestal 1 1/2 tot 2 uur bezig. De kosten zijn 80 euro per uur, excl BTW. Je kunt bij mij met pin betalen en ik kan je ook een factuur sturen. Contant betalen kan bij mij niet. Als de kosten een probleem zijn dan kun je altijd contact met me opnemen. Ik heb soms de mogelijkheid om een gratis sessie weg te geven.

Als je meer wilt weten dan kun je via de site,  per mail (petra@deverbindingsfabriek.nl) of telefoon (06-50437841) contact met mij opnemen om een afspraak te plannen of als je meer wilt weten over de mogelijkheden.