Elke laatste vrijdag van de maand is er bij mij thuis een open space avond.

  • Een avond waar er mag ontstaan wat er kan ontstaan
  • Met respect voor ieders grenzen en wensen
  • Met plek voor maximaal 8 mooie mensen
  • Met zoveel mogelijk een gelijk aantal mannen en vrouwen
  • Als er andere wensen zijn, dan is daar ook ruimte voor.
  • 19.30 ontvangst, 20.00 start tot ± 23.00 uur

Programma idee: start met een half uurtje dans om uit je hoofd en in je lijf te komen, daarna is er ruimte om met de vraag van iemand aan de slag te gaan, gevolgd door een massage op de huid door vier of door zes handen. De avond is echt een open avond, dat betekent dat er ook altijd ruimte is voor de ideeën, verlangens en behoeftes van anderen.

Ervaring met tantra is voor deze avond niet perse nodig. Wel is het van belang dat je bezig bent met bewustwording en dat je het aandurft om jezelf kwetsbaar op te stellen. Een deel van de avond zal zonder kleding zijn, maar er vinden geen expliciete seksuele handelingen plaats. De kosten voor de avond zijn 20 euro en de avond is bij mij thuis in Weesp.

Stuur me een mailtje (petra@deverbindingsfabriek.nl) of een persoonlijk berichtje via Facebook als je wilt deelnemen. Dan stuur ik je mijn adresgegevens. Als je meer over de avond wilt weten mag je me altijd bellen: 06-50437841. Als ik je niet persoonlijk ken, dan vind ik het wel fijn om van tevoren even kennis te maken. De veiligheid van jou en de andere deelnemers wil ik op die manier absoluut veilig stellen.

tantra open space