Herken jij jezelf in één van deze situaties?

  • Je hebt het idee dat je veel meer kunt dan je nu laat zien.
  • Je mist intimiteit in je leven, daardoor voel je je onzeker in de omgang met mensen
  • Je hebt jezelf ervan overtuigd dat intimiteit en/of goeie seks niet voor jou is weggelegd en je ziet niet hoe dat er wel zou kunnen zijn
  • Je bent onzeker in de omgang met anderen en je bent soms weleens bang voor andere mensen
  • Je mist vertrouwen in je eigen talent en in je eigen mogelijkheden
  • Je zoekt zekerheden steeds maar weer buiten jezelf
  • Je zou vaker een gesprek willen hebben met iemand over waar het echt over gaat
  • Je draagt een geheim met je mee dat je heel graag een keer aan iemand zou willen vertellen

Dan heb ik goed nieuws voor je! Het zijn allemaal zaken die ik van mezelf zo herken. En waarin ik zelf een enorme transitie heb doorgemaakt. Daardoor weet ik hoe eng het kan voelen om de stap te zetten wel het gesprek aan te gaan, maar weet ik ook hoeveel het je kan brengen als je besluit dat wel te doen.

Bij mij is alles bespreekbaar en ik zal zonder oordeel naar je luisteren. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles wat je voelt en mist met elkaar te maken heeft. Dat jouw uitdagingen in werk dezelfde zijn als die je in je privé leven tegenkomt. En dat als jij nog niet jouw manier hebt gevonden waarin jij het gelukkigste bent in de omgang met anderen, dat je dan ook nooit volledig je talent kunt leven en je dus ook niet echt blij met jezelf kunt zijn.

Alles wat jij voelt, ervaart, waar je naar verlangt of wat je mist mag je met me delen. Iets bespreekbaar maken kan al als een enorme opluchting voelen. Daarna is er altijd ruimte om te kijken hoe je jouw gemis wel zou kunnen integreren in jouw leven als je daar behoefte aan hebt. Mijn ervaring is dat er altijd andere manieren zijn en andere oplossingen te bedenken waarop het er wel kan zijn.

Een afspraak met mij duurt minimaal twee uur. Ik kan in het gesprek een aantal oefeningen integreren die jou helpen om beter in contact te komen met jezelf en meer zo vertrouwen te kweken in jezelf. Een massage kan hier ook onderdeel van zijn als dat past bij jouw vraag. De kosten zijn 95 euro per uur, incl. BTW.  Uiteraard ontvang je hiervoor een factuur als je daar behoefte aan hebt. Je kunt bij mij met pin betalen.