Herken jij jezelf in één van deze situaties?

 • Je hebt het idee dat je veel meer kunt dan je nu laat zien.
 • Je mist intimiteit in je leven, daardoor voel je je onzeker in de omgang met mensen
 • Je hebt jezelf ervan overtuigd dat intimiteit en/of goeie seks niet voor jou is weggelegd en je ziet niet hoe dat er wel zou kunnen zijn
 • Je bent onzeker in de omgang met anderen en je bent soms weleens bang voor andere mensen
 • Je mist vertrouwen in je eigen talent en in je eigen mogelijkheden
 • Je zoekt zekerheden steeds maar weer buiten jezelf
 • Je zou vaker een gesprek willen hebben met iemand over waar het echt over gaat
 • Je draagt een geheim met je mee dat je heel graag een keer aan iemand zou willen vertellen

Dan heb ik goed nieuws voor je! Het zijn allemaal zaken die ik van mezelf zo herken. En waarin ik zelf een enorme transitie heb doorgemaakt. Daardoor weet ik hoe eng het kan voelen om de stap te zetten wel het gesprek aan te gaan, maar weet ik ook hoeveel het je kan brengen als je besluit dat wel te doen. 

Als intimiteitscoach is bij mij is alles bespreekbaar en ik zal zonder oordeel naar je luisteren. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles wat je voelt en mist met elkaar te maken heeft. Dat jouw uitdagingen in werk dezelfde zijn als die je in je privé leven tegenkomt. En dat als jij nog niet jouw manier hebt gevonden waarin jij het gelukkigste bent in de omgang met anderen, dat je dan ook nooit volledig je talent kunt leven en je dus ook niet echt blij met jezelf kunt zijn.

Wat gaan we doen in zo’n sessie?

Waar zoek je naar in liefde en op welke manier denk je daar te komen komt uitgebreid aan bod. Ook de manier waarop jij bent opgevoed en hoe je geleerd hebt naar liefde te kijken en ermee om te gaan stel ik je vragen over. Om naar boven te halen waar het verschil ligt tussen wat er nu is en hou je het zou willen.

Een aantal van de tools die ik daarvoor inzet zijn: 

 • Opstellingsoefeningen inzetten om je met iets meer afstand te kunnen kijken en voelen naar een bepaalde situatie of relatie met iemand
 • Gespreks- en communicatieoefeningen om je te helpen meer te durven delen wat je voelt en ervaart
 • Verschillende contactoefeningen om je te laten voelen wat jouw patronen zijn in je relatie met een ander

Alles wat jij voelt, ervaart, waar je naar verlangt of wat je mist mag je met me delen. Iets bespreekbaar maken kan al als een enorme opluchting voelen. Daarna is er altijd ruimte om te kijken hoe je jouw gemis wel zou kunnen integreren in jouw leven als je daar behoefte aan hebt. 

Praktisch

Een afspraak met mij duurt minimaal een uur. Je kunt alleen komen, maar ik ontvang jullie ook graag samen als jullie samen aan de slag  willen om de communicatie in jullie relatie te verbeteren. De kosten zijn 95 euro per uur, incl. BTW.  Uiteraard ontvang je hiervoor een factuur als je daar behoefte aan hebt. Je kunt bij mij met pin betalen.

Intimiteitscoach
Let’s start the journey!