Wil je je eigen ontwikkeling een stap verder brengen? Wil jij meer vertrouwen voelen om jouw volle potentieel te leven? Heb je behoefte om vooral te ervaren en te voelen in plaats van te praten? Wil je meer leren thuiskomen bij jezelf en wil je jezelf dichter bij je gevoel brengen? Voel je je in een groep niet voldoende op je gemak, maar wil je wel graag eens ervaren wat tantra voor jou kan doen? Als een van deze vragen voor jou actueel is dan kan een individuele tantra sessie van De Verbindingsfabriek iets voor jou zijn.

Ik bied deze sessies aan, naast het workshopprogramma van Het Fundament. In een individuele tantra sessie kunnen we met een persoonlijke vraag van jou aan de slag gaan. Een individuele sessie bestaat uit verschillende oefeningen met ademhalen, contact oefeningen, meditatie en sluiten we vaak af met een massage. Uiteraard kan ik het programma van de workshop aanpassen aan jouw vraagstuk en daar een specifiek programma voor schrijven. De sessies kunnen plaatsvinden bij mij thuis in Weesp, maar eventueel ook op locatie bij jou thuis.

Investering

De kosten voor een individuele tantra sessie zijn 80 euro per uur (ex BTW). Het totaal bedrag hangt geheel af van de duur van de avond. Standaard ga ik uit van een programma van 2 uur, maar dat kan ik in overleg met jou altijd aanpassen.

Deze bedragen zijn exclusief btw en exclusief eventuele reiskosten als de sessie bij jou op locatie plaatsvind. Als je meer wilt weten dan kun je via het contactformulier, mail of telefoon contact met mij opnemen. Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden.

Individuele tantra sessie