Ik gebruik dit Ikigai model om met jou een concept te ontwikkelen over hoe je jouw leven wilt inrichten als je besluit om de touwtjes in eigen handen te nemen en te gaan doen wat je echt wilt doen. Als je echt iets wil bijdragen aan een verandering in bewustwording in onze maatschappij, dan moet jouw missie aan deze vier vragen voeldoen.

De praktische vragen waar we in gespreksvorm mee aan de slag zijn zijn bijvoorbeeld: hoe wil je jouw leven inrichten, hoeveel geld wil je verdienen en wat heb je nodig om te gaan doen wat je echt wilt? Over het algemeen hebben we daarvoor aan vier uur genoeg. Dat kunnen vier sessies van een uur zijn, maar ook twee keer twee uur is mogelijk.

Heel belangrijk daarbij vind ik dat jij elke keer met een plan de deur uit gaat zodat je vandaag nog kunt beginnen met jouw droom een stukje vorm te geven. De eerste stap is altijd het lastigste om te zetten, dat weet ik uit eigen ervaring. Daarom besteed ik hier bijzonder veel aandacht aan. De kosten voor dit traject zijn 4 x 80 euro, ex BTW.

Ondersteunend aan jouw ‘IKIGAI’ geef ik geregeld de workshop visionboard maken. Voor aanmelding en meer informatie over de workshop verwijs ik je naar het evenementenoverzicht op mijn facebookpagina. Als er momenteel geen workshop gepland staat, dan volgt er op korte termijn weer een! Stuur me een mailtje naar petra@deverbindingsfabriek.nl als je deel wilt nemen dan houdt ik je op de hoogte.