Met geld dat ik met crowdfunding ontvang help ik vrouwen die slechte ervaringen hebben met intimiteit, liefde en relaties meer zichzelf te laten zijn. Met de massages die ik geef, laat ik anderen graag die veiligheid in de nabijheid van iemand anders opnieuw ervaren. Als voorbeeld deel ik graag het verhaal van ‘Sonja’ met je (dat is niet haar echte naam, om haar privacy te beschermen). Maar zij is wel de reden dat ik dit initiatief ben gestart!

“Even geleden kwam Sonja bij mij langs voor een massage. Ik ken haar nog van vroeger, maar we hebben elkaar lang niet gesproken. Dankzij facebook kom je elkaar dan toch weer tegen. Sonja reageerde op mijn oproep dat ik een aantal mensen gratis een massage wilde geven. We hadden ‘m al vrij snel gepland. Je kwam binnen en je wist je niet zo goed raad met de knuffel die ik je bij binnenkomst wilde geven. Toch nam je ‘m aan, onwennig.

Tijdens onze hernieuwde kennismaking hoorde ik hoe het nu met je gaat en wat je allemaal hebt meegemaakt in de afgelopen jaren. Een aantal dingen heb je voor jezelf wel heel duidelijk: intimiteit en contact maken vind je moeilijk. Je voelt je onzeker over je eigen lichaam en seks heb je, na een aantal verkeerde ervaringen met mannen, al helemaal geen positief gevoel bij. Toch durf je het aan om die massage te ontvangen en maken we daar een begin mee.

Als alleenstaande moeder van twee kinderen heb je het zwaar. Dat is aan je lichaam te zien. Je schouders hebben veel te dragen en de lijnen in je gezicht geven aan dat je moe bent, doodmoe. De tranen die tevoorschijn komen als ik je schouders aanraak en ik je handen één voor één in mijn handen neem zijn net zo tekenend. De massage wordt zo dankbaar ontvangen door je. En ik ben zo blij om te merken dat het mij lukt om je voor die middag weer even te laten voelen wat vertrouwen is. Je jezelf te laten zijn en dat je zo meer dan genoeg de moeite waard bent als vrouw.

We hebben nog lang na zitten praten. Over wat het met je doet, echt contact maken met iemand, om voor even liefde te ontvangen zonder er iets voor terug te hoeven doen. Je begon over wat je zou willen gaan doen als je kinderen wat ouder zijn: met een konijn naar een bejaardentehuis om daar oudere mensen weer even in contact te brengen met een dier. Dat raakte echt iets in mij, waardoor ik dacht, dit wil ik veel vaker kunnen doen. Zelfs jij, die het zelf al best zwaar hebt, denkt gelijk aan wat je voor en ander kan doen als je de vrijheid en de ruimte krijgt. Je gaat het doen ook op een dag, daar ben ik zeker van! De knuffel die ik je bij het afscheid gaf was zo anders dan die bij binnenkomst, je durfde ‘m echt aan te nemen.

Met de mensen waar ik mee mag werken heb ik het fantastisch, maar er zijn ook zoveel mensen die ik een massage zou willen geven die het zichzelf financieel niet kunnen veroorloven. Die mensen wil ik ook kunnen helpen en dan zonder over geld na te hoeven denken. Er is genoeg geld in deze wereld. Het is alleen soms zo scheef verdeeld. 

Ik wil de financiële vrijheid hebben om ook mensen die het zelf niet kunnen betalen een tantrische massage te geven. Op den duur wil ik hier graag een stichting voop oprichten. Van van cliente kreeg ik na een half jaar een berichtje dat ze enorm verliefd is en dat haar woorden van toen ze aan mij was: “aan mijn lijf geen polonaise meer”, toch anders bleken uit te pakken. Ze kan weer genieten van intimiteit en ze ziet het nu zelfs al manier om persoonlijk te groeien. Wil jij mij helpen dat voor meer mensen te kunnen doen en wil je een financiële  bijdrage leveren? Neem dan contact me op.