website of blog met wordpressDurf jij de stap te nemen door je visie en je ideeën in tekst om te zetten en te gaan delen met behulp van een website? Dan heb ik iets voor je dat je enorm kan helpen! In mijn e-book bouw je eigen website of blog met wordpress leg ik je stap voor stap uit welke stappen je moet nemen. Ik leid je stap voor stap door het proces.

Gratis!

En het mooie is dat je dat met deze methode helemaal niets kost! Zonder benodigde investeringen heb je binnen een paar uur de basis voor je website staan en heb je een prachtige start gemaakt met het delen van jouw visie, je ideeën en je kennis met de wereld! Ook is het bouwen van een website een uitstekende oefening om focus aan te brengen in je boodschap. Door woorden op papier te zetten oefen je tegelijkertijd ook je eigen verhaal.

Website en blog voorbeeld

Voor een voorbeeld van wat je in een aantal uur kunt bouwen heb ik een voorbeeld gebouwd: www.petrafeddema.wordpress.com.

Ik geef je dit e-book ‘bouw je eigen website met wordpress’ graag cadeau als je hieronder je e-mailadres achterlaat. Ik wil graag weten wie je bent, dat is alles. Je komt bij mij niet op een mailinglijst terecht waarmee ik wekelijks in je inbox beland. Een aantal keer per jaar zal ik je iets sturen om je op de hoogte te houden van mijn workshops, blogs en ander interessant nieuws rond #creeerjeeigenleven. Als je dit niet meer wilt ontvangen kun je je altijd weer uitschrijven.

rode pijl rechtsDe link naar het bestand verschijnt onderaan de pagina na het invullen van je emailadres! Als het bestand zich niet opent in beeld, dan kun je de pdf terugvinden in je downloadfolder.

Je voornaam

Je achternaam

Je emailadres