De Verbindingsfabriek

Durf jezelf te laten zien, letterlijk en figuurlijk

Heb ik je kunnen inspireren? Zo kun je me bereiken

Leuk dat je mijn website bekeken hebt. Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren om ook met jouw dromen, plannen en ideeën aan de slag te gaan.  Als je eens nader wilt kennismaken, dan nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen om een eerste afspraak te plannen. De eerste 30 minuten zijn altijd kosteloos.

Wil je eerst meer van mij weten, dan kun je ook een gratis inspiratiegesprek aanvragen. Elke vrijdag deel ik in een uur mijn kennis en ervaring met je over hoe ik mijn droom heb gerealiseerd en geef ik je graag een aantal tips mee over hoe jij de eerste stap kunt zetten.

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om eens verder te praten!

De Verbindingsfabriek, Petra Feddema

Sinnigvelderstraat 447, 1382 GC Weesp

petra@deverbindingsfabriek.nl

06-50437841

Ik ben ook te vinden op: FacebookLinkedin en Twitter.

Je voornaam

Je achternaam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Ik heb een voorkeur voor:
tantramassageCoachingWebsitebouwInspiratiegesprekTelefonische kennismaking

ens De Verbindingsfabriek

4 reacties

 1. Richard de Boer

  17 januari 2016 at 13:56

  Hallo, ik heb een vraagje over de workshop bloggen met wordpress. Gaat dit ook over de techniek van WordPress. Of alleen over het schrijven van teksten. Dat laatste lukt me wel. Ik schrijf ruim anderhalf jaar columns in gedrukte media. Nu wil ik ze ook publiceren in een digitale blog en zoek ondersteuning in het installeren en werken met WordPress. Hoor graag of je hierbij kan helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Richard de Boer.

 2. Suzanne Keijzer

  4 maart 2018 at 09:55

  Hee petra,

  Wat leuk om je te zien in een reportage van de vrouw. Fijn dat het zo goed met je gaat! Ik zat bij jou in de klas in groep 7 en 8 en ik woonde destijds op de Hilvertsweg.

  Lieve groet,
  Suzanne Keijzer

  • Petra Feddema

   8 maart 2018 at 12:39

   Hoi Suzanne,

   Wat leuk dat je reageert!
   Haha, ik weet nog precies dat we bij jullie een keer schaatsen hebben opgehaald.
   Vorig weekend voor het eerst weer gedaan en was heerlijk!

   Lieve groet terug,
   Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 De Verbindingsfabriek

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑