Loop jij ook met vragen rond als:

  • Hoe ga ik doen waar ik echt gelukkig van word en waar ik energie van krijg
  • Ik heb het idee dat er iets groters voor mij is weggelegd
  • Uit wat ik nu doe haal ik niet de voldoening waar ik eigenlijk naar zoek
  • Hoe kan ik iets gaan doen wat echt iets bijdraagt

Wil jij de stap zetten om echt jouw licht op deze wereld te laten schijnen? Wil jij in je grootsheid stappen en gaan doen wat je te doen hebt? De Verbindingsfabriek helpt je de eerste stap te zetten op weg naar een leven vol vrijheid waarin jij echt kunt gaan doen waar je goed in bent.

Jouw doel ontdekken klinkt als een ingewikkeld proces, terwijl dat het bijna nooit is.  Het ligt meestal zo dicht aan de oppervlakte dat je het zelf niet ziet. De Verbindingsfabriek helpt jou om te ontdekken wat jij te doen hebt in dit leven. Een traject bij mij is dan ook geen langdurig en kostbaar proces, ook werk ik niet met een standaard proces. Uit mijn arsenaal aan oefeningen haal ik wat op dat moment het beste bij jou past.

In vier afspraken ga ik met je op zoek naar wat jou drijft en waar jij gelukkig van wordt. Ik ga met je door een aantal oefeningen heen en ik stel ik je een aantal vragen om erachter te komen wat jij te doen hebt. Dat kan face to face en dat kan via Skype. Als je aan vier afspraken niet genoeg hebt kunnen we dat altijd uitbreiden.

De kosten van dit traject zijn 320 euro, ex BTW.  Daarvoor ontvang je vier gesprekken van een uur. Die vinden plaats bij mijn thuis in Weesp of eventueel via Skype als de afstand een probleem is. Ik vertel je uiteraard graag meer over de mogelijkheden en je kunt natuurlijk ook gelijk contact opnemen om een afspraak te maken.

 

.